Kerekesné Varga Veronika
Vera
13 évesen a Szekszárdon élő és alkotó Molnár Mózsi György festőművész segítségével sajátítottam el a szénrajz készítés és az akvarellfestészet alapjait.
Saját műtermében oktatott és indítattást adott a művészetekkel való foglalkozáshoz.
Sajnos a Pécsi Képzőművészeti Szakközépiskolába való jelentkezésem ekkor eredménytelen volt, így más vonalon az egészségügyi, majd szociális területen képeztem magam tovább. Ez időszak alatt csak néhány ceruzarz és porpasztell képem született.
Új erőt adott az alkotáshoz KINVA művésznéven ismert Várdombi Nagy Krisztián barátom, aki 2011. elejétől foglalkozik művészeti képzésemmel. Tőle sajátítottam el és még most is tanulom az olajfestés csínját-bínját.
2011. május 8-án a "Nyiss ránk" országos képzőművészeti pályázat kiállításán való részvétellel jutalmazta a Seprőkötő című képemet.
Első önálló kiállításomat 2011. június 18-án rendeztem meg Sióagárd Leányvárban.
 
2011 nyarán nagy örömömre részt vehettem az őcsényi festőtáborban, ahol Cs. Vasváry Ibolyától és más ragyogó művész barátaimtól tanulhattam a szakmával kapcsolatos dolgokat.
Munkahelyemen - az alsótengelici Csilla Otthonban - nagy örömmel tartok művészettárápiás csoportfoglalkozásokat a szenvedélybeteg lakóknak.
2012-ben csatlakoztam a Bárka Művészeti Szalon közösségéhez..


Postacím:
7100 Szekszárd,

Link: KépAFalon

E-mail címem:
kerekesnevargaveronika @ freemail . hu

<< Vissza a "Bárka" tagjaihoz